Ντυμένα Διπλά Κρεβάτια, Υποστρώματα - Βάσεις Κρεβατιού

Το κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητα το κυρίαρχο έπιπλο της κρεβατοκάμαρας, παίζοντας τον μεγαλύτερο ρόλο στο χώρο, τόσο σε αισθητικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Έτσι, όταν αποφασίζετε να επιπλώσετε την κρεβατοκάμαρα σας, το πρώτο και βασικότερο έπιπλο στο οποίο θα δώσετε όλη σας την προσοχή για την επιλογή του, είναι το κρεβάτι.

Αντλώντας έμπνευση από τις κομψές σουίτες των κορυφαίων boutique ξενοδοχείων παγκοσμίως, τα ντυμένα κρεβάτια, είτε διπλά, είτε μονά, με τα αντίστοιχα υποστρώματα, αποτελούν πλέον μία προσιτή πολυτέλεια και θεωρούνται η πιο must πρόταση για κάθε σύγχρονη κρεβατοκάμαρα. Μία τεράστια ποικιλία από διαφορετικά υφάσματα, υφές και στυλ στα πιο απίθανα χρώματα σας περιμένουν να τα επιλέξετε και να τα συνδυάσετε, δημιουργώντας την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.

Είτε είστε ονειρεύεστε ένα ρομαντικό ροζ δωμάτιο, είτε ένα απλό άσπρο, είτε ένα πολύχρωμο ανατρεπτικό, στο κατάστημα μας θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Από ροζ ρομαντικά και κλασικά ουδέτερα, μέχρι έντονα πολύχρωμα με ασυμβίβαστη αισθητική, η συλλογή μας από ντυμένα κρεβάτια είναι τόσο ξεχωριστή, που μοναδικός περιορισμός αποτελεί το προσωπικό σας γούστο.