12>

Μοντέρνοι Μπουφέδες

Οι νέες τάσεις της μόδας και οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής επανατοποθετούν τους μπουφέδες σε κυρίαρχο ρόλο στο χώρο της τραπεζαρίας. Οι γραμμές γίνονται πιο λιτές, λιγότερο φλύαρες ακολουθώντας πιο μοντέρνα αισθητική.

Οι μπουφέδες αποτελούσαν ανέκαθεν ένα λειτουργικό και χρηστικό σύνολο που επέστρεψε δυναμικά για να μείνει. Από τα παλαιότερα ακόμη χρόνια, ο μπουφές χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση οικιακών σκευών ή ποτών. Επιπλέον συνέβαλε σημαντικά στην συνολική αισθητική του χώρου, με τις μοναδικές του σκαλιστές ή σχεδιαστικές λεπτομέρειες που συχνά τον καθιστούσαν ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Τα χρόνια έχουν περάσει, οι μόδες έχουν αλλάξει, ωστόσο ο μπουφές παραμένει σταθερά ένα από τα κυρίαρχα έπιπλα της τραπεζαρίας τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Κάθε ένας από τους μπουφέδες της νέα μας συλλογής είναι ειδικά σχεδιασμένος έτσι ώστε να ακολουθεί πιστά όλες τις νέες τάσεις του σύγχρονου design και ταυτόχρονα να εκφράζει μία πρωτοποριακή και μοντέρνα άποψη διατηρώντας ωστόσο την διαχρονική του απλότητα!

12>