Η εταιρεία Χαρκοφτάκης ιδρύθηκε από τον Εμμανουήλ Χαρκοφτάκη το 1972 με ένα και μοναδικό σκοπό: την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο του επίπλου.

Το επιτυχημένο εγχείρημα του ιδρυτή συνεχίζουν σήμερα με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη για το έπιπλο οι τρεις γιοι του Μιχάλης, Γιώργος και Αλέξανδρος.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η εταιρεία μας δημιουργεί για εσάς το σπίτι των ονείρων σας! Με έπιπλα μοναδικού design, που συνδυάζουν την καινοτομία με την άνεση και την πρακτικότητα, καλύπτουμε την κάθε σας ανάγκη, με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες σας.

Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της πώλησης, από τη διερεύνηση και πλήρη κατανόηση των αναγκών σας μέχρι την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση (after sales service).

Χτίζουμε δυνατές και αξιόπιστες σχέσεις, κατά τρόπο ανάλογο εκείνου που δημιουργούν τα μοντέρνα και πρωτοποριακά προϊόντα μας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μοντέρνα έπιπλα με ιδιαίτερες γραμμές, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να αναδεικνύουν την αισθητική παράλληλα με τη χρηστικότητα.

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, δημιουργούμε για εσάς και την οικογένειά σας ένα χώρο ονειρικό!

  • Κερκύρας 64, Κυψέλη
    τ.: 210 88 31 565
  • Ευβοίας 27, Κυψέλη
    τ.: 210 88 34 595