12>

Γωνιακοί Καναπέδες

Μοντέρνοι καναπέδες - οι κυρίαρχοι του σπιτιού! Εδώ θα μαζευτεί όλη η οικογένεια, θα υποδεχθείτε τους φίλους σας και θα είναι πάντα ο χώρος που θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης! Οι λιτές τους γραμμές, το απαλό τους ύφασμα και το αναπαυτικό τους κάθισμα είναι τα στοιχεία που θα αναζητήσετε μετά από μία κουραστική μέρα.

Οι ολοκαίνουργιοι γωνιακοί καναπέδες είναι ειδικά σχεδιασμένοι από κορυφαίους designers, ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και να ανταποκρίνονται στα σημερινά status ενός stress-free χώρου. Επενδυμένοι με υλικά που αντέχουν στον χρόνο, σε ουδέτερα χρώματα για να ταιριάζουν με τα αγαπημένα σας ριχτάρια ή έντονα για να δημιουργήσετε το δικό σας statement piece, υπόσχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας, επιβραβεύοντας το γούστο σας.

Βρείτε στο harkoftakis.gr μοναδικές προσφορές και λύσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις απαιτήσεις του χώρου σας! Όλοι μας οι καναπέδες μπορούν να κατασκευαστούν στις διαστάσεις που επιθυμείτε ενώ οι γωνιακοί μας καναπέδες μπορούν να παραχθούν και ως τριθέσιοι.

12>